Vedete din Romania

# iubita mihai albu #mihai albu

Mihai Albu are o noua iubita! Cu ce se ocupa femeia

La mai multi ani dupa ce s-a despartit de Iulia Albu, pare ca Mihai Albu are din nou noroc in dragoste. Celebrul designer a postat pe Instagram o fotografie in care apare alaturi de o femeie, iar toata presa a notat ca aceasta este noua lui iubita.

Contactat de jurnalistii de la Click, Mihai Albu a confirmat ceea ce lumea prespunea: „Nu am nimic de spus. Am o iubita, este adevarat. Trec printr-o perioada foarte buna a vietii mele. Sunt fericit! Am o persoana langa mine acum, cu care rezonez, iar asta de ceva timp. Daca toate lucrurile merg bine intre noi doi, cu timpul ne vom casatori, nu spun nu. Nu stiu cu ce a reusit sa ma cucereasca, poate cu faptul ca rezonam foarte bine. Asta a fost suficient pentru mine. Nu vreau sa ofer mai multe detalii despre actuala mea partenera, pentru ca ea nu imi permite. Are o meserie importanta. Nu lucreaza in acelasi domeniu cu mine si este bine”.

Dupa interviul din Click, Mihai Albu a fost invitat si in emisiunea lui Catalin Maruta de la PRO TV, unde a dezvaluit ca noua lui iubita este medic.

„Am pus si eu doua fotografii si uite ce am iscat! Da, Mihai Albu este indragostit! Da, ea este medic. Este o persoana foarte discreta. Ne-am cunoscut prin prieteni comuni, s-a infiripat ceva de la inceput. E o persoana foarte rafinata, suntem impreuna de cateva luni. Eu inca stau cu mama, nu locuiesc cu ea. Mama a trecut acum cateva saptamani prin ceva grav, acum e bine. Este o relatie serioasa, ea a mai fost casatorita, are chiar o fetita de sapte ani, pe care am cunoscut-o... Imi pierdusem cumva speranta sa gasesc pe cineva potrivit. Cand te astepti mai putin, se intampla lucrurile. Uite ca s-au potrivit lucrurile! Ne-am gasit. Ma vad casatorit, de ce nu? Poate si cu ea, daca e persoana potrivita. Nu credeam ca mai exista persoane asa, cu o minte pusa la locul ei”, a spus Mihai Albu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare