Vedete din Romania

#anamaria prodan #laurentiu reghecampf #casnicie

Anamaria Prodan, dezvaluiri cu ochii in lacrimi despre relatia cu Laurentiu Reghecampf. „Nu am facut suficient pentru a-mi salva casnicia"

 

Intr-un interviu emotionant acordat in cadrul podcastului Ilincai Vandici, Anamaria Prodan a vorbit cu lacrimi in ochi despre casnicia sa cu Laurentiu Reghecampf.

Despartirea lor a fost insotita de un scandal, iar antrenorul a avut o relatie extraconjugala. Anamaria Prodan considera ca aceasta situatie l-a afectat serios pe plan profesional pe fostul ei sot, in timp ce ea incearca sa il sustina si sa ii transmita mesaje de incurajare pentru a fi puternic.

Ratacirea asta l-a costat cariera si viata, nu ai cum sa te trezesti, ai adus un alt suflet pe lume, macar de asta sa ai grija. Ma rog lui Dumnezeu sa ii fie bine, si acum vorbim prin mesaje si ii spun «Ridica-te, esti numarul unu, poti!»

A pierdut finala in Azerbaidjan, «Laurentiu, esti numarul unu, nu exista ca tine, trebuie sa te ridici, nu mai ai voie sa gresesti! Ridica-te, poti, esti numarul unu!», asta ii spun, ii scriu. Si este. Crede-ma ca toata viata mea am vazut potential in fiecare”, a spus Anamaria Prodan, in podcastul Ilincai Vandici.

Eu am lasat ceva in urma neterminat cu Laurentiu pentru ca noi ne stiam de tineri si am revenit peste 13 ani, povestea noastra a fost foarte frumoasa si m-am intors sa termin! Consider ca a fost si greseala mea ca probabil nu am facut suficient pentru a-l salva si pentru a-mi salva casnicia, intotdeauna e vina amandurora. Nu am reusit, e o restanta acolo, poate daca nu munceam atat de mult, poate puteam sa il tin, poate puteam sa fac mai mult si nu cadea in lumea asta, dar iarasi ma gandesc… casnicia nu trebuie sa fie politie. De disperare am facut tot, de unde l-am luat eu pe Laurentiu, din liga a doua de pe nicaieri? Eu i-am zis ca nimeni nu va creste cum a crescut el, asa am facut!”, a continuat Anamaria Prodan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului