Vedete din Romania

#bendeac # iUmor #mihai bendeac

Mihai Bendeac rupe tacerea dupa plecarea de la iUmor. Ce le-a impus actorul producatorilor reality-show-ului

 

Desi parea ca vrea sa stea departe de acest subiect, Mihai Bendeac a facut recent mai multe dezvaluiri despre iUmor care ar putea fi legate de demisia sa din calitatea de jurat.

Mihai Bendeac a decis sa impartaseasca detalii semnificative intr-un podcast moderat de Micutzu si a surprins publicul cu declaratii neasteptate. Actorul a recunoscut ca una dintre primele reguli pe care le-a stabilit cu producatorii emisiunii a fost sa mentina o relatie strict profesionala, fara pretentii de prietenie.

„Raspunsul este foarte simplu. Si raspunzand la aceasta intrebare, cred ca o sa raspund si la o suma de alte intrebari care de-a lungul timpului au fost vizavi de treaba asta. Ideea e in felul urmator: eu am avut o intelegere foarte clara cu producatorii in momentul in care am inceput treaba asta, si anume: eu cu voi nu am niciun fel de prietenie, eu nu fac parte din ceea ce se intampla in show-ul asta, in sensul in care nu suntem o echipa, cum se intampla la alte talent-show-uri, de exemplu. Unde toata lumea este o echipa, unde exista o relatie intre producatori si jurati.

Vreau sa va spun inca de la inceput ca suntem, hai sa nu spunem intr-o stare conflictuala, in niciun caz nu facem parte din aceeasi echipa, tratez treaba asta ca pe un reality-show si-mi asum ca timp de 12 zile, cat dureaza filmarile pentru fiecare sezon, eu traiesc un reality-show, si atunci, asumandu-mi chestia asta...uite, o spun public: eu niciodata nu le-am spus: va rog eu, treaba aia nu o difuzati! A, s-a intamplat de-a lungul timpului...uite, de exemplu, am facut odata o gafa in care mi-am dat seama ca s-ar putea simti jignita o anumita categorie de oameni. Si am mentionat asta dup-aia. Am simtit nevoia sa mentionez, pentru ca mi-a dat seama ca s-ar putea sa se simta lezati dintr-o porcarie ”, a dezvăluit Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a mai dezvaluit ca a simtit ca producatorii emisiunii de la Antena 1 le-ar fi dat juratilor o senzatie de deja-vu, deoarece a avut impresia ca multe dintre lucrurile pe care le-a mentionat sau evenimentele prin care a trecut inainte de filmari au aparut ulterior in numerele concurentilor, ceea ce l-a pus pe ganduri.

„Vreau sa spun ca de-a lungul timpului s-au intamplat niste lucruri, in aceste 12 zile cand eu intru pe acest traseu mental, ba, absolut uluitoare. Deci practic, timp de 12 zile, uneori se produce un soi de vortex, adica se intampla in fiecare zi niste chestii absolut ireale. Gen ma gandesc in momentul asta la ceva foarte puternic, chestie care dintr-o data imi apare, si la 10 minute dupa, pe scena, vad lucrul respectiv. Adica este absolut incredibil. S-a intamplat de multe ori sa vorbesc niste lucruri in prima parte a zilei, cand ne filmeaza prin culise, dupa care pe scena sa se intample niste chestii care erau legate de treaba asta.

Deci am avut niste crize de nervi de-am innebunit, pentru ca mi-am dat seama ca n-are cum sa nu para regizat. Adica tin atat de mult ca oamenii sa inteleaga despre ce e vorba in c*****l asta, astfel incat atunci cand se intampla lucrurile astea, care habar n-am de ce se intampla, poate ca este vorba de spatiul mentale pe care tu-l creezi atunci cand te concentrezi atat de puternic pe ceva. Ba, si cand se intampla treaba aia imi vine sa innebunesc, pentru ca daca si eu m-as uita...”, a mai spus Mihai Bendeac.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare