Vedete din Romania

#reactie Anamaria Prodan #anamaria prodan #laurentiu reghecampf

Reactia acida a Anamariei Prodan, dupa ce a vazut o poza recenta cu Laurentiu Reghecampf: "Este o epavă”

 

Recent, Anamaria Prodan a comentat despre fostul ei partener de viata, Laurentiu Reghecampf, sustinand ca antrenorul de fotbal a ajuns sa fie considerat „o epava” si ca, in cazul unei despartiri de Corina Caciuc, ar ramane fara suport si identitate.

Anamaria Prodan este o figura populara in mediul public din Romania, recunoscuta atat pentru succesul sau profesional, cat si pentru personalitatea ei efervescenta. In plan sentimental, insa, vedeta nu a avut prea mult noroc. A fost casatorita de doua ori, prima oara intre 1998 si 2007 cu Tiberiu Dumitrescu, cu care are doua fiice, si a doua oara cu Laurentiu Reghecampf, din care a rezultat fiul Laurentiu Reghecampf Jr., cunoscut publicului ca Bebeto.

Casnicia cu Laurentiu Reghecampf s-a incheiat dupa 16 ani, intr-un mod scandalos, odata cu inceperea relatiei acestuia cu Corina Caciuc, in ciuda faptului ca era casatorit cu Anamaria Prodan la momentul respectiv. Divortul lor a fost insotit de cuvinte grele si chiar de incidente fizice.

In prezent, Anamaria Prodan formeaza un cuplu cu boxerul Ronald Gavril si se declara extrem de multumita de alegerea sa. Cu toate acestea, aceasta continua sa vorbeasca despre Laurentiu Reghecampf, iar recent, dupa ce a vazut o fotografie cu el, l-a caracterizat drept „o epava”.

„Din omul care a plecat din aceasta familie. Omul pe care noi l-am ingrijit ca pe un ou, pentru faptul ca stiam ce probleme medicale are, astazi este o epava. Fereasca Dumnezeu sa nu se intample ceva cu el, caci va rog sa ma credeti ca nimeni nu va avea grija de el. Va fi aruncat pe strada si sa dea Dumnezeu sa nu am dreptate. Si va fi stors pana la ultimul leu de pensie alimentara si parca vad ca tot pe scari la noi, la Snagov, va ateriza. Si tot pe capul nostru”, a marturisit Anamaria Prodan, potrivit protv.ro.

„Sa aiba grija de viata lui, in primul rand, de sanatatea lui. Ce se vede acolo nu este ceea ce trebuie. Doi la mana, poate in ultima fractiune de secunda intelege ca mai are niste copii, care sunt crescuti intr-o familie demna si care si-ar dori ca tatal lor, barbatul Laurentiu Reghecampf, sa puna stop mizeriei pe care, repet, a nascocit-o si a inventat-o si s-a afundat in ea de ani de zile”, a mai adaugat aceasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare