Vedete din Romania

#survivor all stars #elena ionescu #competitie

Elena Ionescu, dezvaluiri despre Survivor All Stars, dupa ce a fost eliminata din competitie. "Au fost tensiuni"

Elena Ionescu a fost parte a echipei Faimosilor in cadrul competitiei Survivor All Stars, insa, din nefericire, artista nu a reusit sa se mentina mult timp in concurs. Eliminarea ei a survenit la scurt timp dupa plecarea Andreei Tonciu.

Acum, Elena impartaseste detalii despre experienta sa traita in Republica Dominicana. „Survivor este un joc imprevizibil, este cea mai frumoasa experienta pe care am trait-o vreodata, si asta am spus de nenumarate ori, pentru ca asa este. Este jocul care iti poate schimba toate alternativele, solutiile si conceptiile. S-a intamplat sa fiu eliminata printr-o proba relativ banala, care nu m-a solicitat neaparat fizic, ci care pur si simplu a tinut de indemanare.

Nu sunt dezamagita, sunt multumita de parcursul meu in aceasta emisiune. Sunt foarte mandra ca am putut participa alaturi de oameni puternici si buni, si sa fac parte dintre ei. Am plecat cu sufletul impacat, cu o echipa frumoasa, sudata, unita, asa cum mi-am dorit, mai ales ca in sezonul meu nu am avut parte de asa ceva. Totul a avut un rost, si asa a trebuit sa fie, din punctul meu de vedere.

Au fost tensiuni pentru ca asa este normal intr-o astfel de competitie. In primul rand, foamea isi spune cuvantul cu fiecare zi – nu este deloc usor sa treci peste acest aspect dintr-odata si la o intensitate atat de mare de efort – si sunt oameni langa care trebuie sa te adaptezi.

Cred ca au fost tensiuni constructive, am legat o comunicare frumoasa. Am plecat dintr-o echipa, nu eram destramati si nu existau bisericute. Ma bucur ca am avut parte de ea, atat cat a fost. Nu am ce sa le reprosez colegilor, fiecare a facut ceea ce a simtit. Nu m-a afectat pe mine in mod direct. Imi pare rau daca eu am afectat in vreo forma, dar sper ca nu”, a declarat Elena Ionescu pentru VIVA!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare