Vedete din Romania

#ipostaze incendiare #babs #Dorian Popa #masaj

Babs, fosta iubita a lui Dorian Popa, ipostaze incendiare pe internet. Cum s-a filmat la masaj

Recent, Babs a sarbatorit implinirea varstei de 41 de ani, dar cu o aparenta care concureaza cu cea a fetelor de 20 de ani. Fosta iubita a lui Dorian Popa a captat atentia intr-o ipostaza sexy, starnind imaginatia fanilor sai.

Babs pare sa sfideze trecerea timpului, afisandu-se in mai multe aparitii provocatoare. Claudia Iosif, cunoscuta drept Babs, a impartasit cu urmaritorii ei cateva momente de relaxare, de la masaj, intr-un video care a aprins imaginatia urmaritorilor sai.

Folosind in mod regulat aceasta metoda, Claudia Iosif nu numai ca se bucura de efectele relaxante ale masajului, ci contribuie si la mentinerea tonusului pielii. In plus, ea adopta un stil de viata sanatos, inclusiv antrenamente la sala si alimentatie echilibrata, mentinand astfel forma fizica dorita.

In luna ianuarie, Babs a celebrat ziua sa de nastere alaturi de cei apropiati, inclusiv Dorian Popa, fostul sau partener de viata. Desi cei doi au pus capat relatiei lor dupa 11 ani in toamna anului trecut, relatia lor ramane amicala si stabila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare