Vedete din Romania

#razvan simion #dani otil

Razvan Simion, detalii despre relatia cu Dani Otil: „Prieteniile se strica de la bani sau de la femei”

Se stiu inca de cand erau doar niste adolescenti, au ramas prieteni in continuare si fac impreuna emisiunea de 19 ani. Este vorba despre Razvan Simion si Dani Otil, celebrii matinali de la Antena 1.

 

Dupa atatia ani de prietenie, Razvan Simion a vorbit despre relatia pe care o are cu Dani Otil, afirmand ca nu ar avea de ce sa se certe vreodata.

„Vorbeam cu niste studenti la jurnalism zilele trecute si le-am zis ca in momentul in care mergem la munca fara chef si doar sa ne luam salariul, inseamna ca suntem cam pierduti. La noi, uite, ca de 20 de ani nu e asa. Noi facem matinal de la 19 ani, stim cum e, ne bucuram de fiecare zi, intalnim oameni uneori misto. In fiecare zi ne bucuram de chestiunea asta ca am reusit sa facem bani, si nu putini, dintr-o chestie ce ne place foarte tare. Ce sa mai, suntem niste privilegiati ai sortii. Uita-te putin la el. Cine, eu cu el? De ce sa ma cert? Nu avem motive pentru care sa ne certam. Prieteniile se strica de la bani sau de la femei. N-avem bani sa ne dam imprumut, sa ne dam inapoi si nu avem aceleasi gusturi la femei. Deci, nu ne-am certat niciodata. Show-ul? Amandoi avem show-ul. Eu sunt mai… stii cum zicea Malaele: «Munca nu a omorat pe nimeni, da’ de ce sa riscam?»”, a spus Razvan Simion.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare