Vedete din Romania

# sotie mircea radu #mircea radu #accident

Sotia lui Mircea Radu, prima reactie dupa ce a fost lovita de o masina, pe trecerea de pietoni

Raluca Radu, sotia lui Mircea Radu, a trecut prin clipe de groaza zilele trecute, in timp ce se afla pe trecerea de pietoni.

 

Chiar daca traversa regulamentar strada, sotia lui Mircea Radu a fost lovita de o masina condusa de un barbat in varsta de 66 de ani, de profesie taximetrist.

De profesie medic oncolog, Raluca Radu a vorbit pe Facebook despre accident, afirmand ca se va intoarce la munca foarte repede. In ciuda faptului ca, dupa ce a fost accidentata de masina, a ajuns la spital, pentru ingrijiri medicale.

„Dragii mei, va multumesc pentru gandurile bune, sutele de mesaje si telefone cu urari de sanatate si incurajare care mi-au fost un adevarat spijin dupa accidentul suferit acum trei zile. Recuperarea mea merge inainte. Chiar si in aceste circumstante delicate, de maine voi fi din nou alaturi de pacientii mei. P.S.: Vechiul numar de telefon al cabinetului, pierdut in accident, nu mai poate fi recuperat”, a scris Raluca, sotia lui Mircea Radu, pe pagina ei de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului