Vedete din Romania

#divort #anamaria prodan #laurentiu reghecampf

Scandalul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf continua: „2000 de euro? E tragicomic”

S-au despartit de mai bine de sase luni, insa nu reusesc sa ingroape securea razboiului. Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, caci despre ei este vorba, sunt din nou la cutite.

 

Potrivit jurnalistilor de la Click, procesul pentru pensia alimentara s-a incheiat, judecatorii au dat decizia definitiva, astfel ca Laurentiu Reghecampf trebuie sa plateasca 2.000 de euro lunar pentru Bebeto. Nicicum 15.000 de euro lunar sau 7.000 de euro pe luna, cum vehicula recent Anamaria Prodan. Care ii mai cerea antrenorului si 50.000 de euro, din trecut.

„Cere judecatorilor sa stabilieasca cat sa plateasca pensie pentru copilul lui? Nu vreau sa particip la prostia lui Reghe! I-am spus si eu, si copiii, ca este binevenit acasa sa-si vada copiii sau sa-i ajute cand si cu cat vrea! Daca a ajuns sa ceara judecatorilor sa stabileasca cat se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum si cat poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecata, pentru faptul ca el a deschis Ordonanta si el a cerut stabilirea pensiei?! Judecatorii au hotarat cat sa dea copilului lui si ca eu sa achit cheltuielile de judecata?! La cat i-am dat in viata mea mai conteaza 2000 euro? E tragicomic! Din toate punctele de vedere. Va ajunge rau cu tot ce face. Veti vedea traseul lui in foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el in 16 ani a demolat inconstient in doar doi ani! Treaba si problema lui! Eu nu am treaba cu asa ceva. Avocatul meu se ocupa de tot. Ma lasa rece tot ce face. Eu imi cresc copiii mandra cu capul sus si ii cresc in demnitate. Nu de mine striga lumea ca-s dama de companie, nu cu mine pune lumea video penibile, nu cu mine sunt pe piata poze pornografice. Asa ca e viata si treaba lui! Niciodata a noastra. Indemn copiii sa-l ierte si sa-l sune. Daca vrea sa-i ajute, bravo lui. Daca nu, treaba lui. Pentru mine e mort si ingropat Reghecampf. Nu ma intereseaza nici sa-i pronunt numele”, a spus Anamaria Prodan pentru sursa citata, dupa decizia instantei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului