Vedete din Romania

#andrei neacsu #ilinca vandici #despartire

Ilinca Vandici, mesaj neasteptat la o luna dupa despartirea de Andrei Neacsu

 

La o luna de la despartirea de sotul ei, Andrei Neacsu, Ilinca Vandici, cunoscuta ca gazda emisiunii "Bravo, ai stil!" de la Kanal D2, impartaseste experientele sale nu foarte placute. Vedeta a postat un mesaj pe retelele de socializare si a acordat un interviu in care a discutat despre modul in care viata ei s-a schimbat dupa divortul de tatal fiului ei.

Recent, Ilinca Vandici a publicat un mesaj neasteptat pe Instagram, insotit de un citat de Masaru Emoto. Aceste actiuni ale frumoasei prezentatoare TV au atras atentia publicului si au starnit interesul privitor la noul capitol din viata sa.

In interviul acordat revistei "Femeia", Ilinca Vandici a explorat aspectele transformarii si adaptarii la viata de dupa divort, oferind o perspectiva mai profunda asupra schimbarilor pe care le-a experimentat. Momentan, vedeta trece prin aceasta perioada cu provocari, iar mesajul pe care l-a impartasit reflecta, probabil, gandurile si sentimentele pe care le traieste in aceasta etapa a vietii sale.

Daca te simti pierdut, dezamagit, confuz, slabit, intoarce-te la tine, la cine esti tu, acum si aici, si cand vei ajunge aici, te vei descoperi pe tine, ca pe o floare de lotus in plina inflorire, frumoasa si puternica, chiar daca este intr-un iaz noroios. Concluzia: traieste in prezent si nu uita cat de frumos e sufletul tau!”, a fost mesajul postat pe Instagram de Ilinca.

Pentru femeia.ro, ea a mai declarat „Intotdeauna sa ma iubesc, sa ma pretuiesc, sa ma prioritizez si niciodata sa nu renunt la mine pentru ca daca eu sunt bine, pot realiza atatea lucruri frumoase. Imi pot creste copilul in armonie, ma pot bucura de toate minunile pe care Dumnezeu mi le ofera in fiecare zi”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului