Vedete din Romania

#cosmin selesi #pepe

Raspunsul lui Pepe pentru Cosmin Selesi, dupa ce a fost acuzat de acesta din urma ca nu stie sa citeasca prompterul

Invitat la mijlocul lunii martie in emisiunea lui Catalin Maruta, Cosmin Selesi a acceptat provocarea sosurilor iuti, rubrica in care primeste cateva intrebari si este obligat sa raspunda. Iar daca nu vrea ca intrebarea sa fie citita, este obligat sa manance sos iute.

 

La una dintre intrebari, Cosmin Selesi a raspuns si nu a mancat sos iute, astfel ca toata tara a aflat ce a fost intrebat si ce a raspuns. „Ce are Pepe si nu ai tu? Spune trei defecte ale lui”, a fost provocarea lui Catalin Maruta, iar Cosmin Selesi a raspuns: „Bai, e greu la asta. Nu stie sa citeasca prompterul. Ii place prea mult petrecerea, din punctul meu de vedere. Cum ar veni. Stii ce zic. Si nu-mi place cand conduce obosit”.

La aproximativ doua saptamani de la aceasta intamplare, intr-un interviu pentru Fanatik, Pepe i-a raspuns lui Cosmin Selesi, despre care spune ca este unuld intre bunii lui prieteni.

„Mi-a fost insa greu sa vin in proiect ca prezentator. Mai ales ca Selesi mi-e prieten. Inainte cu doua saptamani sa mi se propuna sa fiu prezentator, Cosmin Selesi a fost la mine la Concert Online. Iar noi am avut intotdeauna, si acum avem, o relatie foarte buna. Si primul om pe care l-am sunat cand mi s-a propus a fost Cosmin. Si am vorbit cu el. I-am spus ce mi-au propus, era la modul de barfa. Mi-a spus: «Du-te Gogule, ca eu nu ma mai duc»! Noi tocmai vorbiseram si imi zicea ca nu mai vrea nici in ruptul capului, pentru ca el deja a semnat in alta parte. El nu mai credea ca poate sa mearga in proiectul «Te cunosc de undeva». Chiar daca i s-a propus. Si, intr-adevar, i s-a propus, dar el a refuzat. Nu isi mai dorea, voia altceva”, a spus Pepe pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare