Vedete din Romania

#Lidia Buble #deva #parinti

Ce s-a intamplat cu Lidia Buble dupa ce a intrat in casa parintilor ei din Deva: „Am ajuns bataia voastra de joc”

Desi s-a mutat la Bucuresti de foarte multi ani, Lidia Buble nu a uitat de unde a plecat si ori de cate ori are ocazia merge inapoi la Deva, acolo unde are casa parinteasca.

 

Recent, celebra artista si-a vizitat parintii, fratii si surorile, Lidia Buble postand pe internet foarte multe filmulete si fotografii alaturi de familia ei. Mai mult decat atat, ea s-a amuzat foarte tare alaturi de surorile ei care ii sunt foarte apropiate.

Diana, una dintre surorile Lidiei Buble chiar s-a jucat cu filtrele de pe Instagram si a ras copios de celebra ei sora, care nu a ramas mai prejos si a postat in mediul online gluma pe care i-a facut-o sora ei.

In timp ce era filmata de sora ei, Lidia Buble s-a trezit ca filtrul de pe celebra retea de socializare ii modifica aspectul fetei, astfel ca ea nu a mai putut fi recunoscuta. „Am ajuns bataia voastra de joc. Lesin!”, a scris Lidia Buble, amuzata, peste imaginile realizate de Diana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului