Vedete din Romania

#lora in lacrimi #lora #bali

Lora, in lacrimi pe Instagram! Ce a patit artista: „Am cazut din picioare, am crezut ca mor, am inceput sa urlu”

Aflata in vacanta in Bali, Lora s-a indragostit de niste puiuti de pisica, insa chiar inainte sa plece inapoi in Romania, in resortul in care se afla artista a avut loc o tragedie.

 

Din cinci pui de pisica, cati erau initial, au ramas doar doi, dupa ce au fost atacati de un caine. Iar Lora a inceput sa planga cand a aflat, deoarece se atasase foarte mult de acele animale.

„Asta e ultima zi de Bali pentru noi, dar nu asta este vestea trista, ci ca astia sunt singurii puiuti care au mai ramas, ca fratiorii lor… Din cinci au ramas doi, intelegeti voi. I-am gasit azi-noapte intinsi pe iarba, am cazut din picioare, am crezut ca mor, am inceput sa urlu… A intrat un caine mare si negru in resort. Sunt foarte speriati, traumatizati, i-am luat in casa, dar problema este ca plec azi. Am vorbit cu prieteni romani care sunt aici, care au casa si curte, sa ma ajute cu ei si cu mamica lor o perioada, asa am reusit sa le gasim familie. Bine ca am salvat doi, va imaginati ce a fost aici. I-as lua in Romania, numai ca dureaza doua luni actele, am inteles. Am avut grija de ei de cand erau in burtica, mi-e greu sa accept ce s-a intamplat. Cam asta e cu legea junglei”, a spus Lora pe Facebook, acolo unde clipul video in care povestea ce s-a intamplat a adunat mii de like-uri si sute de comentarii din partea internautilor.

Apoi, la cateva ore distanta, artista a revenit cu un nou clip video in care se juca cu unul dintre pisoi.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare