Vedete din Romania

#promisiune dorian popa #Dorian Popa

Promisiunea pe care Dorian Popa a facut-o in fata intregii tari: „Am taria de caracter si-mi asum vorbele”

Fara doar si poate, Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania, insa ultimele evenimente din viata lui au facut ca numarul de fani sa mai scada.

Prins drogat la volan, Dorian Popa a dezvaluit ca a fumat substante interzise, insa nu inainte de a se urca la volan, ci cu multe ore inainte. Insa drogurile nu ies din organism atat de repede, astfel ca el s-a ales cu dosar penal si cu permisul suspendat.

Dupa ce a fost oprit de oamenii legii, Dorian Popa a decis sa faca si un vlog prin care anunta tot ce s-a intamplat, afirmand ca ii pare rau. Acum, la cateva saptamani de la incident, artistul a fost invitat la un podcast moderat de Micutzu, iar acolo Dorian Popa a dezvaluit ca nu va mai consuma niciodata in viata lui substante interzise.

Iata mai jos ce a spus Dorian Popa:

„Greseala majora este faptul ca am condus negandindu-ma daca corpul meu este curat. Dar, obiectiv vorbind, avand in vedere repercusiunile pe care le-am simtit in ziua de astazi, imi pare rau. Sper sa nu dezamagesc pe unii, dar consider ca e o greseala si ca am fumat, da. Si am taria de caracter, si-mi asum toate vorbele mele din acest moment, sa spun ca nu voi mai fuma niciodata. Mi-a intors viata pe dos, m-a deranjat foarte tare, pentru ca apreciez sau imi doresc de la viata mea rezultate mai mult ca orice.

Si m-am trezit la realitate cand am fost intr-un spatiu public, nu de mult, undeva intr-o piata, si un domn extraordinar de dulce, in etate, peste 60 de ani, a venit si mi-a spus, imi dau si acum lacrimile: «Dorian, eu te urmaresc de foarte mult timp, esti un baiat senzational, n-ai nevoie, ma, de asa ceva». Si cand mi-a zis «N-ai nevoie de asa ceva», am luat-o retrospectiv si am zis: «Ba, dar care era nevoia care genera chestia asta?». Eu alcool nu beau, din cauza faptului ca taica-meu se sprituia prea tare si m-a deranjat cursul vietii pe care l-a ales in ceea ce-l privea si privea familia noastra si stiu ca o sa sune dur si multi o sa se supere si o să zica: «Aoleo, nu mai aprinzi un cui, nu mai esti al meu», dar din cauza faptului ca mi-a deranjat atat de mult linistea sufleteasca pe care o pretuiesc mai mult decat orice si probabil asta am crezut cand am aprins cuiul, ca ma linistesc un pic sufleteste, pot sa spun cu tarie in suflet, fara sa am un gand ascuns, ca nu voi mai aprinde un cui de-aici inainte cat voi trai. Si, daca o fac, am facut promisiunea in fata lui Dumnezeu sa ma arda de cinci ori mai tare decat a facut pana acum”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare