Vedete din Romania

#dan ciotoiu #urgenta #spital

Dan Ciotoi, de urgenta in spital! Artistul a fost operat de doua ori in trecut

Fara dar si poate, Dan Ciotoi este un artist cunoscut de o tara intreaga, datorita pieselor pe care le-a cantat de-a lungul timpului alaturi de trupa Generic.

Din pacate, cantaretul trece acum prin momente grele, chiar el fiind cel care a facut un anunt trist pe internet. Dupa cum a spus chiar Dan Ciotoi, artistul a ajuns de urgenta la spital, acolo unde a ramas internat.

Pentru ca fanii lui sa nu-si faca griji, Dan Ciotoi a dezvaluit chiar el ca este in spital, insa a precizat si faptul ca nu isi va putea folosi telefonul mobil in perioada imediat urmatoare, astfel toti cei care vor sa intre in legatura cu el sa il contacteze pe fiul lui, Liviu Ciotoi.

Chiar daca nu a vrut sa ofere mai multe detalii despre starea lui de sanatate, despre Dan Ciotoi se stie ca a suferit in trecut doua interventii chirurgicale. Potrivit vorbelor lui, artistul s-a imbolnavit dupa ce a fost parasit de sotie, deoarece o inselase.

Dan Ciotoi a suferit enorm dupa separare, insa in ultima perioada parea ca si-a mai revenit. Asta pana de curand, cand a fost internat din nou in spital!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului