Vedete din Romania

#reghe #anamaria prodan #videoclip

Anamaria Prodan, declaratie ciudata dupa ce l-a ingropat pe Reghe intr-un videoclip: „E mort de mult”

Cu doar cateva zile inainte de Ziua Nationala a Romaniei, Theo Rose si-a surprins fanii cu un videoclip care a ajuns rapid in trending pe YouTube: „Soarele meu”.

Clipul a surprins pe toata lumea, deoarece actrita principala este Anamaria Prodan, care ingroapa iubirea pentru Laurentiu Reghecampf. Mai exact, ea conduce un dric in care se afla un cosciug care este gol, insa la final arunca in el verigheta. Dupa care cosciugul ajunge in groapa!

Asa cum era de asteptat, videoclipul s-a viralizat rapid, iar toata lumea a remarcat ca si versurile par a fi scrise tot pentru fostul sot al Anamariei Prodan.

Dupa ce a vazut cata valva s-a creat in mediul online, impresara a stat de vorba cu jurnalistii de la Click, iar acestora le-a precizat ca videoclipul nu are nicio legatura cu viata ei privata.

Iata mai jos ce a zis Anamaria Prodan pentru sursa citata:

„Ideea a venit in timpul podcastului meu, atunci cand filmam cu Theo Rose. Mi-a povestit despre coloana sonora a filmului «Miami Bici 2» si am ascultat piesa. Codin Maticiuc si staff-ul filmului m-au rugat sa interpretez piesa eu si asta am facut. Sunt si actrita, nu? Echipa lui Theo Rose s-a ocupat de absolut tot. Tinuta este a mea. Nu stam sa cautam nod in papura unui hit precum este «Soarele meu», nu?

Cine se gandeste la alt scenariu ori se simte cu musca pe caciula, ori face asocieri de dragul anilor trecuti. N-are decat! Daca va referiti la «ex», va rog sa nu mai faceti asocieri cu familia mea. Am spus demult ca este mort si ingropat! Ii pastram o amintire veche de barbat adevarat din trecut, iar ce a mai ramas astazi nu vrem sa stim, ca ne rusinam. Barbatul a disparut si atat. Atat de simplu.

Eu si copiii mei continuam sa traim demn, in timp ce restul se scufunda si continua sa moara. Familia Prodan este numai una si va ramane demna si mandra pana la final! Asa ca din 2023 poate intelegeti ca nu avem niciun fel de legatura cu nimeni. Suntem noi. Atat! Noi, cei ce facem performanta peste tot si in absolut orice. Noi, cei ce am construit imperiul. Noi, cei ce am urmarit distrugerea lui de catre cel pe care noi l-am inventat.

Eu si copiii mei va rugam insistent sa nu ne mai asociati numele cu al nimanui. Va iubesc si va multumesc! Cine se simte cu musca pe caciula, sa o dea jos repede! Dar musca, atunci cand trage la caciula, inseamna ca in caciula e ceva rau, imputit, care miroase si mereu va sta acolo”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare