Vedete din Romania

#momente dificile #theo rose

Prin ce momente dificile trece Theo Rose la 6 luni de cand a nascut. "Nu sunt bine"

Theo Rose si-a deschis recent sufletul in fata fanilor sai, dezvaluind ca traverseaza o perioada dificila si recunoscand ca se confrunta cu o afectiune frecvent intalnita in ultima perioada. Cu sinceritate, artista a vorbit despre suferinta sa, mentionand ca starea sa de sanatate nu este la nivel optim.

 

Gestionarea echilibrului intre cariera profesionala si viata personala nu este deloc simpla pentru Theo Rose, care in urma cu cateva luni a devenit mamica. Artista se confrunta cu momente dificile si traverseaza o perioada de burnout.

In mediul online, Theo Rose a dezvaluit ca trece printr-o etapa extrem de solicitanta, simtindu-se coplesita si avand dificultati in a-si recapata energia. Mai mult, Theo este implicata in numeroase proiecte, fiind nevoita sa participe la filmari care se intind pe parcursul a 12 ore.

„Burnout… Here I come! Nu sunt bine. Tot zic ca am obosit da’ nu sunt in stare sa schimb nimic. Corpul si mintea mea sunt in Piata Constitutiei si se revolta. Cred ca tre’ sa fug in alta tara ca politicienii. Spun asta cu textul in brate. Urmeaza 12h de filmare. Yuhu!”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose este in prezent jurat la Vocea Romaniei, alaturi de Horia Brenciu, iar in paralel are evenimente, filmari, si trebuie sa faca fata si vietii incarcate de proaspata mamica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare