Vedete din Romania

#iulia vantur #socri #salman kahn

Cum se intelege Iulia Vantur cu parintii lui Salman Khan. Vedeta recunoaste totul: “Incerc sa-i conving…”

Iulia Vantur locuieste in India de peste 10 ani, iar recent a vorbit despre viata sa departe de Romania si despre relatia cu celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan.

 

In urma cu un deceniu, Iulia a luat decizia de a parasi definitiv Romania pentru a incepe o noua etapa in India.

In cadrul unui interviu pentru viva.ro, vedeta a vorbit deschis despre cum a fost primita de familia lui Salman Khan. Parintii celebrului actor au intampinat-o cu bratele deschise, indragind-o din prima clipa si tratand-o ca pe propriul lor copil. Aceasta primire calduroasa a contribuit la consolidarea relatiei dintre Iulia si familia partenerului ei.

Chiar daca mama si tatal Iuliei Vantur nu au vizitat India pana in prezent, ea si-ar dori ca acestia sa faca acest pas in viitor.

„Ma simt ca acasa in India. Am o noua familie, care m-a «adoptat» si pentru care sunt foarte recunoscatoare. Care ma face sa ma simt iubita. Ma simt de-a casei, de-a familiei. Si e atat de frumos sa ai o familie care petrece timp impreuna, care sarbatoreste totul impreuna si se sustine in momente dificile. Incerc sa-i conving si pe ai mei sa vina in India, sa stea cu mine aici, mai mult. Insa greu ii scot pe ai mei din cuibul lor”, a marturisit Iulia Vantur.

„Am invatat multe de la Salman despre viata, despre familie, relatii, prietenii, despre arta, Bollywood, showbiz, despre succes, despre esec, cum sa faci fata valurilor, provocarilor. Multe dintre ele le veti vedea in documentarul serial, la care lucrez, despre viata lui, numit «Beyond the star». Totul prin ochii mei, ai lui si ai celor din jurul lui, care il cunosc indeaproape”, a mai adaugat vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare