Vedete din Romania

#ingopare #reghe #anamaria prodan #youtube

Anamaria Prodan il "ingroapa" pe Reghe intr-un videoclip ajuns in trending pe YouTube. "Ti-am dat bani, ti-am luat masina"

Chiar daca Laurentiu Reghecampf si-a continuat viata de alta femeie si pastreaza discretia privind viata sa privata, Anamaria Prodan continua sa il atace, sub diferite forme. Recent, impresara a aparut in noul videoclip al lui Theo Rose, iar mesajul pare ca e indreptat spre Reghe.

 

In noul videoclip al lui Theo Rose – “Soarele meu”, impresara adopta o prezenta morbida, sugerand despartirea pentru totdeauna de Laurentiu Reghecampf. Imaginile surprind momentul in care Prodan joaca rolul unei femei vaduve si arunca verigheta intr-un sicriu.

Videoclipul, parte a coloanei sonore a filmului „Miami Bici 2”, transmite un mesaj clar despre renuntarea la o persoana care nu a apreciat iubirea oferita. Anamaria Prodan apare la volanul unui autoturism de lux, conducand printr-o padure pana la un cimitir, unde isi arunca simbolic verigheta intr-un sicriu coborat intr-o groapa.

“Ti-am dat bani, ti-am luat masina/ Ti-am luat casa cu gradina si inima la pachet/ Pare linia prea fina intre ura si iubire/

Si m-ai lasat fara regret/ Soarele meu, luna de pe cer/ Steaua stelelor, azi vin sa te cer/ Te vad pe strada, parca nefericit/ Oare nu te-au iubit, banii si lucrurile multe/ Poate acum ai inteles in sfarsit/ Ca dragostea si fericirea nu au pret chiar de sunt scumpe”, sunt doar cateva dintre versurile melodiei.

La 19 ore de la postare, videoclipul “Soarele meu” a ajuns in trending, cu peste 200 de mii de vizionari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului