Vedete din Romania

#silviu tolu #lili sandu

Lili Sandu si Silviu Tolu au vrut sa se desparta. "A fost o perioada destul de dura"

 

Lili Sandu si Silviu Tolu sunt impreuna de 8 ani, insa drumul lor nu a fost lipsit de provocari. Prezentatoarea emisiunii „Vorbeste lumea” a dezvaluit ca au existat momente delicate in relatia lor, in care aproape au luat decizia de a se desparti.

Lili Sandu si Silviu Tolu sunt impreuna din vara anului 2015, iar in luna mai a anului 2019, in Istanbul, Silviu Tolu a cerut-o in casatorie pe Lili Sandu chiar de ziua ei.

Intr-un interviu acordat la Fresh by Unica, vedeta a marturisit ca cei 8 ani de relatie au fost presarati si cu momente dificile. Desi au trecut prin ganduri de despartire, cei doi au reusit intotdeauna sa gaseasca o cale catre o relatie sanatoasa si civilizata.

Anul 2020 a adus o schimbare majora in viata cuplului, in luna august, cand Lili Sandu si Silviu Tolu au devenit parintii unui baietel numit Thomas.

“Nu era o despartire pe care noi ne-o doream. Nu ne-am dorit niciodata lucrul asta. Erau chestii de moment. In momentul in care ne-am dorit sa concepem acest copil, a fost o perioada destul de dura pentru noi sufleteste, emotional vorbind. Atunci am avut asa niste discutii”, a declarat Lili Sandu pentru sursa mai sus mentionata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare