Vedete din Romania

#claudia iosif #Dorian Popa #reactie #despartire

Prima reactie a Claudiei Iosif dupa zvonurile despartirii de Dorian Popa, dupa 11 ani de relatie. "Nu mai era in regula"

Recent, o sursa apropiata de Dorian Popa si Claudia Iosif a dezvaluit ca cei doi au decis sa locuiasca in case diferite, semn ca relatia lor s-ar fi terminat. In contextul zvonurilor care au circulat, Claudia Iosif a avut prima reactie.

 

Desi bruneta nu a confirmat ceea ce s-a spus in mediul public, a subliniat faptul ca este normal sa aiba activitati separate de partenerul ei. De asemenea, a adaugat ca si-a mutat atelierul de croitorie din resedinta celebrului influencer, situata la doar 5 minute distanta de luxoasa lor locuinta din Domnesti.

„Nu vreau sa discut despre asa ceva. Suntem de 11 ani impreuna, e normal sa facem si lucruri separat. Nu mai e ca in primul an. Eu mi-am mutat atelierul in alta parte, pentru ca nu mai era in regula sa fie in mansarda casei noastre. Dar e la 5 minute de casa noastra”, a spus Claudia Iosif, pentru Cancan.

In acelasi timp, Dorian Popa a ales sa nu ofere nicio declaratie cu privire la speculatiile care au aparut in mass-media cu privire la posibila lor despartire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare