Vedete din Romania

#doina teodoriu #Chefi la cutite #Catalin Scarlatescu

Doina Teodoru, prima reactie dupa ce Catalin Scarlatescu a parasit emisiunea Chefi la cutite

Doina Teodoru, actrita si partenera lui Catalin Scarlatescu, a oferit prima reactie dupa aflarea vestii ca iubitul ei a fost inlocuit la emisiunea "Chefi la cutite". Actrita a marturisit ca vestea a venit ca o surpriza pentru ea.

Sezonul 12 al emisiunii "Chefi la cutite" a marcat despartirea de Catalin Scarlatescu, Florin Dumitrescu si Sorin Bontea, care au decis sa renunte la program din motive de oboseala. Ca urmare, conducerea Antena 1 a ales sa ii inlocuiasca. Aceasta decizie a socat atat publicul cat si pe Doina Teodoru, care a aflat despre schimbarile din emisiune in acelasi timp cu toata lumea.

Doina Teodoru a subliniat ca sprijinul ei ramane neclintit pentru Catalin Scarlatescu in aceasta perioada dificila si a confirmat ca acesta are in continuare o serie de proiecte in desfasurare. Astfel, chiar daca nu va mai aparea in "Chefi la cutite," fanii lui Catalin Scarlatescu vor putea sa il urmareasca in alte contexte.

„Eu, personal, nu pot sa va spun nimic. Va trebui sa vorbiti cu Catalin sau cu ceilalti doi chefi: ori cu Florin, ori cu Sorin. E bucataria lor acolo, asta-i clar. Nu am stiut nimic. Am fost informata dupa: «Vezi ca se intampla lucrurile astea». «Ok, imi pare rau. Ce sa zic? Sunt alaturi de tine, orice s-ar intampla, cum e si normal». Si eu am aflat odata cu toata lumea. Ce sa zic? Cu siguranta va fi vazut in continuare, in restul proiectelor pe care le face”, a declarat Doina Teodoru, potrivit ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare