Vedete din Romania

#saot #otilia bilionera #relatie

Otilia Bilionera, detalii despre relatia cu sotul sau. Barbatul este mai mic cu 8 ani

 

Otilia Bilionera, in varsta de 31 de ani, s-a casatorit pe data de 13 august cu partenerul ei, Bekir Ali Karakas, in varsta de 23 de ani, in fata ofiterului de la Starea Civila din Turcia. Vedeta traieste cele mai frumoase momente pentru ca se intelege perfect cu sotul ei. Ba chiar, parintii ei s-au bucurat enorm atunci cand au aflat vestea cea mare, chiar daca nu au fost prezenti la marele eveniment.

“De-acum sunt Otilia Bruma Karakas. Sa va spun drept, nu m-am obisnuit inca. Sunt in proces de schimbare a buletinului, iar pentru asta trebuie sa merg la Suceava. Am vrut sa-mi pastrez numele pentru ca asa ma stie lumea peste tot. Plus ca tata are si el o fata si ar fi fost suparat sa nu duc numele mai departe (n.r.: rade) Ne-am cunoscut pe 13 august 2022 si am reusit sa tinem secreta relatia noastra. Iata ca la un an de atunci am facut si marele pas. Adica ne-am casatorit in urma cu doua luni. Pe 13 august, cand m-a si cerut, si mi-a dat si inelul. In ziua respectiva a venit la restaurantul familiei reprezentatul primariei si a oficiat casatoria noastra. Parintii mei nu au fost prezenti pentru ca a fost totul o surpriza pentru mine. Cand au aflat au avut o reactie foarte buna. Tata in special, care mi-a spus ca e fericit ca nu mi-am luat un barbat batran. Eu mi-am trait viata cum am dorit, iar ai mei m-au sustinut in toate. Atat in muzica,  cat si in deciziile personale.”, a spus ea pentru Click!.

De asemenea, Otilia Bilionera a mai dezvaluit despre sotul ei: “L-as descrie in cei mai sinceri termeni. E un tip foarte matur. Foarte destept in ciuda varstei. Este un om responsabil si foarte relaxat. E omul care imi aduce linistea de care am ne­voie. Are calitatile pe care ­le-am cautat tot timpul la un barbat.  Are 23 de ani, este jumatate turc, jumatate georgian dupa mama lui. Conduce cu mare repsonsabilitate afacerile familiei. Are o firma de constructii si administreaza hotelul familiei de la varsta de 18 ani. De-atunci, din pacate, a ramas fara tata si a devenit stalpul familiei. Are o singura sora mai mica si e casatorita in Danemarca.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare