Vedete din Romania

#radu valcan #adela popescu #sarbatori #romania

De ce pleaca Adela Popescu si Radu Valcan din Romania de sarbatori, de fapt

 

Adela Popescu si Radu Valcan se bucura de o traditie frumoasa, astfel ca in fiecare an petrec sarbatorile de iarna intr-o locatie exotica, unde este cald. Totusi, cei doi s-au hotarat ca in acest an sa le faca o surpriza celor 3 baieti pe care ii au impreuna, astfel ca micutii o sa il cunoasca personal pe Mos Craciun, chiar in Laponia.

”Avem o Laponie cum ar veni. Plecam de pe 3 pana pe 7, patru nopti. Dupa care ne intoarcem si facem Craciunul pe 9 decembrie, pentru ca plecam pe 16 decembrie in Thailanda si ne dorim foarte mult intalnirea cu parintii. Stii cum e la copii, ca este de Craciun, ca este inainte, ei sa aiba intalnirea cu Mos Craciun, masa in familie, cadouri si tombola noastra celebra. Asa ca, de data asta, facem Craciunul in avans la noi acasa, dar va fi ca de Craciun, adica o sa ne felicitam, vine si Mos Craciun, ne punem si cornite, cantam colinde. Deci, Craciunul nostru va fi de aceasta data pe 9 decembrie ca apoi, peste cateva zile, sa plecam in Thailanda.

Nu am mai fost in Laponia. Dana Rogoz a mai fost. Dar pentru ca noi plecam, de cativa ani, la cald in perioada Sarbatorilor, copiii nu prea au vazut zapada, adica doar asa razlet, dar nu au trait sentimentul ala de Sarbatori asociat cu zapada. Anul acesta am hotarat ca ar fi bine sa profitam de magia asta si sa mergem acasa la Mos Craciun. Inca suntem in cautarea echipamentului pentru Laponia. Pentru ca sunt informata in fiecare zi ca sunt ba -20 de grade, ba -28, ba -25. In niciun caz mai sus de atat. Noi iesim afara la 5 grade si dardaim. Asa ca, acum, a gasit Radu un magazin de specialitate si probabil ca o sa mergem sa ne luam. Copiilor le-am luat deja combinezoane, le-am tot felul de haine de pus pe sub combinezoane, caciuli.”, a spus vedeta pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului