Vedete din Romania

#declaratii #oana zavoranu #sot #inselat

Oana Zavoranu, noi declaratii dupa ce s-a spus ca sotul a inselat-o si e la un pas de divort

Spre sfarsitul lunii ianuarie, Alex Ashraf, sotul Oanei Zavoranu, a fost fotografiat de paparazzi in timp ce petrecea timp in oras alaturi de o tanara misterioasa, dupa care a ajuns la ea acasa. Barbatul, cat si vedeta au afirmat la acea vreme ca informatiile nu le afecteaza relatia.

 

„Nu vorbesc cu presa! N-am nicio declaratie de dat, lasati-ma cu articolele voastre! Incercati sa dati stiri mai bune si dupa vorbim. Nu stiri proaste si articole idioate! Atunci vom vorbi. Mai dati in continuare, hai la revedere”, a fost reactia lui Alex Ashraf, in timp ce Oana Zavoranu a avut un mesaj mai scurt: „Va pup si va iubesc si sa nu ma credeti decat pe mine! Alex Ashraf, stii ca esti inima mea, da? Just the two of us”.

La aproximativ trei saptamani de la aparitia acelor informatii, Oana Zavoranu a revenit insa in mediul online cu un mesaj care le-a dat de gandit carcotasilor. „Tradarea si momentele grele pe care le traversez nu se refera si nu au legatura cu sotul meu. Ca sa nu mai orbecaie presa si sa fiti si voi corect informati”, a scris Oana Zavoranu pe internet, iar tabloidele au notat ca este destul de clar ca vedeta se afla la un pas de divort.

Dupa ce a vazut ce se scrie despre ea, Oana Zavoranu a reactionat din nou in spatiul virtual: „N-am murit! Ma confrunt cu probleme grave, pe care, cu ajutorul bunului Dumnezeu, le voi depasi. Asa se intampla cand taci, crezi in «prietenii» mizere si te lasi furat de «hotii care striga hotii» sau de «frati si surori», chiar daca natural nu ii ai. Voi fi mai activa, pentru ca am tacut si am indurat ca un martir. Adevarul intotdeauna triumfa”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare