Vedete din Romania

#starea amalia enache # amalia enache operata #amalia

Amalia Enache, operata de urgenta! In ce stare se afla acum stirista

16 februarie 2023 este cu siguranta o data pe care Amalia Enache nu o va uita prea curand, deoarece vedeta de la PRO TV a fost operata.

 

Potrivit unei postari pe care a facut-o pe Facebook, prezentatoarea Stirilor PRO TV a suferit o criza de bila si a ajuns de urgenta la spital, unde a fost operata.

„Am trecut azi dimineata printr-o interventie chirugicala, colecistectomie, la Spitalul Universitar. Deja sunt in salon, cu inima plina de recunostinta pentru medicul chirurg Catalin Alius, un medic tanar care m-a preluat aici si in care am avut de la bun inceput deplina incredere. Multumiri intregii echipe, au fost multi oameni care m-au examinat, de la camera de garda, gastroenterologie, ecografie, cardiologie, dar si celor de la Ambulanta Bucuresti. P.S.: Durerile sunt atat de atroce in aceasta criza de colecist, incat eu eram convinsa ca fac un infarct. Ne vedem curand, zic eu”, a scris Amalia Enache pe celebra retea de socializare.

Iar la aproximativ 24 de ore dupa ce a fost operata, stirista a revenit pe Facebook cu o noua postare prin care le arata fanilor ei ca a primit un buchet foarte mare de flori si afirma ca spera ca aceasa surpriza sa o ajute sa se refaca mai repede.

„Daca ma refac repede, va fi si de la aceste flori, de la toate gandurile voastre bune, de la rugaciunile familiei si prietenilor. Multumesc”, a scris ea pe internet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare