Vedete din Romania

#retragere televiziune #fiica gina pistol #gina pistol

Gina Pistol se retrage din televiziune. Ce mesaj a avut pentru chefii Scarlatescu, Dumitrescu si Bontea: „O sa incerc sa nu plang”

Dupa 7 ani in care nu a lipsit de pe micile ecrane, fie ca prezentator Chefi la cutite, fie la Asia Express, Gina Pistol a anuntat ca se retrage din televiziune.

 

Gina Pistol a facut un anunt total neasteptat si a dat o veste pe care publicul Antena 1 sigur nu voia sa o auda. Iubita lui Smiley a anuntat ca se retrage pentru o perioada din televiziune, iar motivul principal este micuta Josephine.

”Am tot scris si rescris. O sa incerc sa nu plang. Deci: impaticilor, dupa cum bine stiti, acusi se fac doi ani de cand am devenit mama si am inceput o noua viata. In acesti doi ani in care mi-am continuat si activitatea ca prezentator la Chefi la cutite, mi-am dat seama ca imi doresc sa-mi dedic mai mult timp mie, familiei si in special fiicei mele”, a transmis Gina Pistol pe retele sociale.

Vedeta a avut un mesaj emotionant si pentru echipa Chefi la cutite, mai ales celor trei chefi: Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu. “Anul acesta am decis sa-mi inchei povestea cu emisiunea Chefi la cutite si cu o echipa de oameni minunati, de la care am invatat foarte multe lucruri despre magia numita televiziune. Vreau sa multumesc intregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cutite si 3 de Asia Express. Le multumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni si voua, pentru ca ati fost alaturi de mine in aceasta aventura minunata a vietii mele”, a mai spus Gina Pistol.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului