Vedete din Romania

#Alex Ashraf #oana zavoranu

Oana Zavoranu, adevarul despre impacare cu Alex Ashraf! Ce se intampla acum intre ea si sotul ei

Dupa aproximativ sapte ani de casnicie, Oana Zavoranu si Alex Ashraf anuntau, la sfarsitul lunii septembrie, ca urmeaza sa divorteze.

Separarea celor doi a parut a fi una cu scandal, deoarece barbatul s-a mutat imediat in casa amantei pe care ar fi avut-o de ceva vreme. Initial, Oana Zavoranu a negat divortul, dupa care l-a acceptat, insa afirma in continuare ca ea spera la o impacare.

Timpul a trecut, iar acum Alex Ashraf a recunoscut in emisiunea lui Dan Capatos ca a renuntat la amanta si s-a intors in casa Oanei Zavoranu. Astfel, cei doi au uitat total de divort!

„Da, m-am impacat cu diva, normal. Dar sunt impacat cu Oana de mai mult de o luna. Dragostea intotdeauna invinge, ce pot sa spun. Am avut o discutie, am vorbit in toata perioada asta amandoi, am ajuns la un numitor comun si ne-am impacat. Simplu, am renuntat la divort. Doi oameni care sunt indragostiti si se iubesc cu adevarat se impaca si trec peste orice popas. Ma intereseaza sa construiesc un viitor cu Oana”, a spus Alex Ashraf.

Declaratiile sotului Oanei Zavoranu au fost confirmate si de vedeta, care le-a spus celor de la Cancan ca ea si barbatul pe care il iubeste din tot sufletul sunt din nou impreuna.

„Da, ne-am impacat. Alex s-a intors acasa acum zece zile, suntem impreuna. De o luna tot vorbeam sa ne impacam. A insistat si el si ma bucur ca mi-am dat seama ca isi doreste la fel de mult ca si mine aceasta impacare. Am luat totul de la zero. Amanta e moarta si ingropata, nu mai exista”, a spus Oana Zavoranu.

„Querida”, asa cum mai este cunoscuta Oana Zavoranu, a avut si pe Instagram, la story, un mesaj pentru cei care o urmaresc si se gandesc mereu ce se intampla cu viata ei.

„Imi asum totul. Nu dau explicatii curiosilor, nu ma ascund, il am pe Dumnezeu langa mine, deci sunt puternica. Imi iubesc jumatatea. Spun mereu adevarul. Tot ce am trait m-a facut omul care sunt azi. Ce urmeaza sa traiesc ma face omul de maine. Lupt ca un razboinic pentru tot ce e al meu. Dau socoteala doar lui Dumnezeu si familiei mele. Informez, nu dorm pe mine, merg mereu inainte. Niciodata inapoi. Raman mereu loiala inimii si sufletului meu”, a scris Oana Zavoranu pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare