Vedete din Romania

#vica blochina #casatorie #romania #barbati

Adevaratul motiv pentru care Vica Blochina nu s-a casatorit! Ce spune despre barbatii din Romania

Ajunsa la 48 de ani, varsta pe care a implinit-o in vara acestui an, Vica Blochina a devenit cunoscuta dupa ce a fost amanta lui Victor Piturca, alaturi de care are si un copil.

Dupa ce a devenit vedeta, Vica Blochina a participat la numeroase emisiuni, printre care „Survivor Romania” sau emisiunea lui Nea' Marin de la Antena 1.

Recent, ea a fost in public la Gala RxF, acolo unde jurnalistii de la Cancan au stat de vorba cu Vica Blochina despre barbati si relatii.

„Fetele sunt atrase de baietii rai, este normal. Pentru ca baietii rai au ceea ce nu au fetele. Ele tanjesc dupa aia care sunt smecheri, rai, care pot sa faca ceva ce nu reuseste o fata sau un pampalau. De pampalai nu sunt atrase fetele niciodata. Nu sunt atrasa de pampalai, nu am fost niciodata”, a spus Vica Blochina.

Apoi, fosta amanta a lui Victor Piturca a dezvaluit de ce nu are de gand sa se casatoreasca in Romania.

„De ce m-as marita eu in Romania? Ce as avea de castigat? Ma casatoresc cu unul cu bani multi in Romania si ma despart de el... Pai ala care are bani multi ia totul si pleaca, ala are relatii si bani. Oricum, statul roman nu ajuta deloc treaba asta. Daca eram in Franta sau in Israel, atunci era alta poveste, pentru ca daca acolo esti casatorit si sotul te insala si te desparti din cauza ca te-a inselat si e infidel, toata vietisoara lui trebuie sa plateasca pensie alimentara la nivelul la care a trait sotia cu el. Dar aici, Doamne fereste, mai ia si tot ce am eu pe numele meu! Nu imi trebuie mie asa ceva”, a afirmat Vica Blochina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare