Vedete din Romania

#iubit oana monea #oana monea # insula iubirii

Oana Monea, ipostaza tandra alaturi de noul iubit. Cum s-a afisat pe internet ispita de la Insula iubirii

Oana Monea a intrat in scena celui de-al saptelea sezon al emisiunii „Insula Iubirii” ca ispita pentru concurenti. Ea a ales sa se apropie de Marius Moise, avand intentia de a-i dezvalui adevarata sa fata iubitei sale, Bianca Giurca.

 

In paralel cu prezenta sa in emisiune, Oana Monea este antreprenoare si detine propria afacere. Recent, ispita a facut publica si relatia cu noul ei iubit. Dupa incheierea participarii la emisiunea de la Pro TV, Oana si-a concentrat eforturile pe dezvoltarea afacerii proprii, experimentand o crestere semnificativa a succesului dupa expunerea sa in cadrul emisiunii de la Antena 1.

In acelasi timp, isi pastreaza un echilibru in viata personala, deoarece are o relatie cu un nou partener, despre care nu a dezvaluit prea multe lucruri pana acum.

Pe Instagram, Oana Monea a distribuit de curand o poza alaturi de iubitul ei, acoperindu-i chipul, iar in timpul unei vacante recente, ea a impartasit momente alaturi de acesta, capturand chiar si un cadru in care el ii saruta fruntea. Cu toate acestea, Oana a continuat sa mentina misterul in jurul identitatii iubitului sau, facandu-i fata inaccesibila si de aceasta data.

„Este devreme sa pot sa spun ca am o relatie, cand voi oficializa o relatie o voi face cu acel om care imi va pune inelul pe deget, pana atunci ii numesc oameni trecatori ce imi dau nuante vietii”, a declarat Oana Monea pentru Fanatik.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare