Vedete din Romania

#mario fresh #poze incendiare #Alexia Eram

Alexia Eram, aparitie incendiara in bratele lui Mario Fresh! Cum s-a lasat fotografiata fiica Andreei Esca in costum de baie

Ajunsa la 23 de ani, varsta pe care a implinit-o pe 31 august 2023, Alexia Eram se poate mandri cu faptul ca este una dintre cele mai cunoscute si mediatizate tinere din tara noastra.

Fiica Andreei Esca nu doar ca a devenit un influencer de succes, dar s-a si lansat in muzica la studio-ul lui Alex Velea si, mai mult decat atat, va concura in urmatorul sezon „America Express”.

Chiar daca mama ei este una dintre cele mai mari vedete de la PRO TV, Alexia Eram se pare ca a ales sa apara intr-un show de la Antena 1, iar acest lucru ii va aduce cu siguranta si mai multa notorietate.

Recent, chiar inainte sa implineasca 23 de ani, Alexia Eram a postat pe Instagram mai multe fotografii din Santorini, acolo unde a mers in vacanta alaturi de iubitul ei, Mario Fresh.

 

Pe langa imaginile in care apar impreuna, fiica Andreei Esca s-a lasat fotografiata si singura, in costum de baie, iar pozele au adunat rapid mii de like-uri si zeci de comentarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare