Vedete din Romania

# mama monica tatoiu #Monica Tatoiu doliu #monica tatoiu #deces #operatie

Monica Tatoiu, in doliu. Mama acesteia a murit in spital, in urma unei operatii

Monica Tatoiu este in doliu. Mama acesteia s-a stins din viata in urma unei operatii.

Mama Monicai Tatoiu a avut mai multe probleme de sanatate in ultima vreme. Aceasta a suferit de probleme cu picioare, iar la inceputul anului a avut si Covid. Mama Monicai Tatoiu a fost nevoita sa recurga la operatie din cauza unei ocluzii intestivale. Din pacate insa, aceasta a intrat in coma si nu si-a mai revenit, decedand la varsta de 89 de ani.

“A murit mama in aceasta-dimineata, plec spre Timisoara. De cinci ani era bolnava, vineri am operat-o si n-a mai iesit din coma.

Avea 89 de ani, dar de cinci ani nu iesea din casa, a avut ocluzie, probleme cu picioarele, in primavara a avut si Covid. N-a vrut sa mearga la spital. Am dus-o cu forta in sala de operatie.

Avea o piatra la bila de 8 centimetri, care i-a blocat intestinele. Nu a vrut sa spuna ca o durea. Eu ma bucur, m-am rugat toata duminica sa o ia Dumnezeu, era foarte credincioasa si e mai fericita acolo decat pe pamant.

Mama era foarte credincioasa, dar n-a mers la biserica in ultimii 30 de ani. Ea a fost pe treptele catedralei cand au omorat copiii aceia la Revolutie, in Timisoara. Ea a deschis usile, pentru ca preotii nu voiau.

Era acolo pentru ca voia sa i se faca slujba de 40 de zile lui tata. Si a spus ca ea nu mai calca in biserica, dupa ce a vazut cat de lasi au fost preotii, care s-au baricadat inauntru”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit Playtech.ro.

Monica Tatoiu nu va face pomana. Va dona, in schimb, bani unui azil de batrani

Monica Tatoiu a declarat ca nu ii va face pomana mamei sale. In schimb, va dona banii unui azil de batrani.

„Nu cred in pomeni. O sa-i fac trei coroane, rosu, galben si albastru, pentru ca ea era cu Romania, fara priveghi si din astea. O sa dam bani la un azil de batrani, nu-i fac pomana. Relatia mea cu mama: ne-am certat tot timpul pentru ca nu voia sa mearga la doctor, nu voia sa-si faca dintii. Tatal meu a petrecut ultimii 25 de ani, ca doctor, in spital.

Si mama cred ca a avut mereu ideea ca spitalul i-a furat sotul. Spitalul a fost viata lui, apoi am urmat noi. Tata chiar a salvat vieti.

Ma bucur ca s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubeste. A vrut sa se faca calugarita. In ultimii cinci ani, a scris foarte mult, la reinterpretarea bibliei si a zis ca dupa moartea ei sa public acel manuscris, la care a lucrat. Nu mi-a dat voie sa-l vad inainte. Si asta voi face pentru ea.”, a mai dezvaluit Monica Tatoiu pentru sursa citata.

FOTO: retetesivedete.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare