Vedete din Romania

#gianina ilies #demisie pro tv #pro tv

Demisie la PRO TV! Cine e vedeta care a parasit postul dupa 14 ani

In anul 2008 aparea pentru prima data la PRO TV, ca actrita in serialul „Cu un pas inainte”, dupa care a urmat o cariera in televiziune si a devenit cunoscuta de toata tara.

Cea mai recenta aparitie in postura de vedeta a postului din Pache Protopopescu a avut-o in 2021, atunci cand a avut, pe PRO TV PLUS, emisiunea „Hai sa fim super”, pe care o prezenta si in care avea invitate diferite vedete din lumea sportului.

Geanina Ilies, cunoscuta si drept Geanina Varga, caci despre ea este vorba, a decis sa paraseasca PRO TV, chiar daca fusese in ultimii ani si prezentatoare a show-ului „Gospodar fara pereche”, post pe care l-a primit dupa ce Anamaria Prodan a parasit emisiunea.

Decizia de a pleca de la PRO TV a fost anuntata de Geanina Ilies in cadrul unui interviu pentru Click: „Cel putin in perioada asta sunt intr-o schimbare la nivel psihic. Cred ca toti trecem dupa o anumita varsta prin asta, incepem sa gandim altfel. Nu stiu, cred ca ne maturizam! Stim exact ce vrem de la viata! Incepem sa ne iubim mai mult, ne respectam mai mult si incepem sa prioritizam toate lucrurile pe care le vrem pentru noi. Acum imi doresc sanatate, liniste sufleteasca, ca, in rest, mi le fac eu pe toate”.

FOTO: bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului