Vedete din Romania

# pensie mioara velicu #Mioara Velicu #pensie

Mioara Velicu a dezvaluit ce pensie are: „Sa traiasca, sa ma vada c-o duc bine”

Fara doar si poate, Mioara Velicu este una dintre cele mai cunoscute cantarete de muzica populara din Romania, iar publicul o iubeste necontenit.

 

De-a lungul carierei, Mioara Velicu a cantat si in ansamblul Ciocarlia, iar recent, invitata in podcastul lui Damian Draghici, artista a dezvaluit ce pensie primeste de la statul roman.

„Eu sunt medaliata zi de zi de public, cu aplauze. Eu ma mentin nici sus, nici jos, dar in inima publicului. Daca am colege invidioase? Lasa sa traiasca, sa ma vada c-o duc bine! Eu zic ca n-am dusmani, dar daca nu ai dusmani, inseamna ca n-ai facut nimic. In ce dai, in pomul cu roade! Ma duc si la spectacole caritabile, desi sunt colegi care-mi spun ca stric preturile. Acum, am pensie 4.000 de lei. Si-mi ajung. In pandemie nu mi-a fost greu, am luat din banca sa-mi intretin casa si sa platesc datoriile la stat. Intotdeauna, mi-a fost frica de Politie, de stat, ca sa platesc datoriile la stat, n-am vrut niciodata sa am probleme”, a spus Mioara Velicu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare