Vedete din Romania

#relatie tata fiu #florin piersic jr #florin piersic

Florin Piersic Jr., dezvaluiri neasteptate despre relatia cu tatal sau. "Exista undeva o ruptura"

Desi a ales actoria, exact ca tatal sau, Florin Piersic Jr. spune ca nu are o relatie atat de buna cu parintele sau, contrar asteptarilor.

 

In varsta de 53 de ani, Florin Piersic Jr., fiul celebrului Florin Piersic si al actritei Tatiana Iekel, a facut dezvaluiri neasteptate recent, vorbind despre adevarata relatie pe care o are cu tatal sau.

Intr-o emisiune TV, actorul a vorbit despre cariera sa, dar si despre cum se intelege cu Florin Piersic, spunand ca il iubeste, dar, totusi, nu sunt atat de apropiati. “Eu am fost in pandemie, am avut un spectacol, la Zalau si am fost la cabana la el, ca sa ii fac o surpriza. Si… panica. Cand m-a vazut la poarta casei… Eu o sunasem pe sotia lui, intrebasem daca sunt acasa pentru ca voiam sa ii fac o surpriza. Cand m-a vazut s-a blocat, a venit la mine, nu stia cum sa faca si mi-a intins pumnul. Asta, cumva, m-a socat. Dar, dupa aceea, la un sfert de ora, statea de vorba cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanta. El avea nevoie de un public. (…) Exista undeva o ruptura, care nu poate fi niciodata cusuta. Nu am cum, pentru ca noi nu am avut o relatie reala. E o relatie corecta, cumva, dar nu profunda. Normal ca il iubesc, ca e tata. Acum 20 de ani, imi era greu sa inteleg, dar acum…”.

Florin Piersic Jr. are doi copii, pe Sonia, in varsta de 16 ani, si pe Sasha, un baietel in varsta de 5 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului