Vedete din Romania

#medic estetician #minodora #operatie

Minodora a ajuns din nou pe masa medicului estetician. "Totul e amortit"

Minodora a inceput de peste un an procesul de schimbare a aspectului sau fizic. Dupa ce a reusit sa slabeasca aproximativ 40 de kilograme, artista a optat pentru interventii estetice suplimentare.

Printre operatiile la care a apelat se numara abdominoplastia si ridicarea sanilor, iar recent si-a dorit sa-si revitalizeze aspectul facial.

Astfel, cantareata si-a facut un lifting la nivelul gatului si gusei. Minodora anunta ca nu se opreste aici si ca are in plan si alte interventii estetice in viitorul apropiat.

„Eu am slabit foarte multe kilograme si mai fac niste «ajustari» in sensul in care am avut parte de o interventie chirurgicala in zona fetei, un lifting de gat si gusa. A fost cu anestezie generala, a durat 4 ore. Am 10 zile de la operatie, urmeaza sa merg la control. Sunt umflata, dar se mai retrage”, a dezvaluit Minodora pentru Spynews.

„A fost o operatie destul de grea din punctul meu de vedere. Am avut multe interventii de cand am slabit, am facut si abdominoplastie si ridicare de sani, ca am slabit 40 de kilograme, dar asta parca a fost cel mai greu de dus pe picioare, poate si din cauza faptului ca e in zona fetei si e mai greu de gestionat. Am dormit numai pe spate, sunt taiata dupa ureche.

Am facut practic in zona gusii o reconstructie de muschi”. In cele 10 zile de recuperare, Minodora a intrat si in depresie. „Am stat doar o zi internata in spital, dupa care am plecat acasa, dar greu… La un moment dat am intrat si in depresie vreo doua zile, din astea 10 de recuperare, a fost greu. Nu au fost dureri, ca totul e amortit, doar usturime asa, ca te ustura. Nu poti sa dormi decat pe spate, nu au existat dureri, ci disconfort”, a mai spus aceasta.

Dupa ce a optat pentru un lifting la nivelul gatului si gusei, Minodora isi doreste in viitor si un lifting facial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare