Vedete din Romania

#carmen bruma #mircea badea

De ce nu se afiseaza Carmen Bruma cu Mircea Badea. Refuza inclusiv sa vorbeasca despre el: "A fost o decizie nu foarte calculata"

Carmen Bruma si Mircea Badea au o relatie de peste 25 de ani si impart o viata frumoasa alaturi de fiul lor, Vlad, care are aproape 10 ani. Desi sunt figuri publice si isi desfasoara carierele in lumina reflectoarelor, cei doi isi pastreaza viata de familie departe de ochii curiosilor.

La inceputurile colaborarii lor profesionale, Carmen Bruma si Adina Halas au fost asistentele lui Mircea Badea in emisiunea pe care acesta o prezenta. De-a lungul timpului, relatia de prietenie dintre Carmen si Mircea Badea s-a transformat intr-una de iubire, atragand atentia publicului asupra lor.

Carmen Bruma si-a dorit sa protejeze intimitatea familiei sale. In timp ce acum cativa ani mai participa la evenimente alaturi de Mircea Badea, in ultimii ani ea a decis sa nu mai aiba aparitii publice alaturi de partenerul sau.

Pe retelele de socializare, Carmen nu posteaza fotografii cu Mircea sau cu fiul lor, Vlad. Despre aceasta decizie, ea a discutat recent intr-un interviu pentru publicatia Ego.ro.

„Adevarul este ca nici nu mai stiu! (n.r. – cand a luat decizia de a nu-si expune viata personala). Eu sunt in lumea aceasta de cel putin 20 de ani! Am luat-o la un moment dat, prin 1800! (rade) Nu stiu sa spun, pe cuvant! Nu stiu sa spun cand am luat decizia aceasta. Nu mi-a placut niciodata! A fost o decizie nu foarte calculata. A fost o decizie luata natural! Eu asa sunt! Nu imi place sa vorbesc despre viata mea, sa povestesc foarte multe intimitati in spatiul public. Nu imi place sa povestesc nici de fata cu oamenii care fac parte din cercul meu restrans de prieteni, daramite intr-un cadru public! A fost cumva natural, firesc!”, a declarat Carmen Bruma pentru sursa citata mai sus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare