Vedete din Romania

#mihai bendeac sinucidere #mihai bendeac

Mihai Bendeac: "Am vrut sa ma sinucid de trei ori"

Actorul de comedie Mihai Bendeac a facut de curand marturisiri cutremuratoare. Acesta a dezvaluit ca a trecut prin momente foarte dificile, chiar dramatice, prin care i-a trecut chiar prin gand sa se sinucida.

Bendeac a dezvaluit ca a vrut sa-si ia viata de trei ori.

"Sunt foarte multe momente in care intru intr-o pasa neagra. Am vrut sa ma sinucid de 3 ori. In facultate eram depresiv, ma trezeam noaptea si ma ardeam cu tigara. M-am trezit odata ca eram pe jumatate pe fereastra. Nu stiu cum s-a intamplat. Am vrut sa ma sinucid din motive profesionale. Ultima data am vrut acum vreo doi ani si ceva. M-am temut sa nu am esec in plan profesional. Erau momente in care cedam. Pentru mine este foarte important ceea ce fac", a povestit actorul in varsta de 34 de ani in urma cu ceva timp.

De asemenea, Mihai Bendeac a spus ca sufera de bipolaritate, o tulburare psihica ce consta in episoade de depresie succedate de iesiri de tip maniacal.

"Sunt o fire bipolara, psihotica si dementa... E adevarat. Si imi cer iertare pentru momentele in care poate reactionez ciudat sau impulsiv. Dar asta sunt si nu pot sa ma prefac pentru a da bine si glamour la TV", a recunoscut Bendeac intr-o postare a sa mai veche de pe o retea de socializare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare