Vedete din Romania

# monica anghel dieta # monica anghel slaba #monica anghel

Ce transformare! Monica Anghel arata spectaculos dupa ce a slabit 25 de kilograme

Cantareata Monica Anghel a trecut prin momente dificile dupa ce a suferit o operatie de hernie de disc. Artista avea dureri cumplite si a ajuns de urgenta la spital in urma cu cateva luni.

Artista a urmat un tratament de recuperare si este mai bine. Cu aceasta ocazie, Monica Anghel a decis sa scape si de kilogramele in plus.

In doar cinci luni, Monica Anghel a slabit 25 de kilograme, cu ajutorul unei diete, recomandata de un medic.

"De la 1 octombrie până astăzi, aşa arăt. (....) Pe 8 iulie când am fost operată de urgenţă. (...). Am început recuperarea şi am zis că poate nu ar fi rău să slăbesc. Am aflat de un program de slăbit  medici endocrinolog, psiholog – ai nevoie – chinetoterapeut, dermatocosmetică, da, pentru că ai nevoie şi de acest lucru. (...). Mi-am făcut analizale, m-am  întâlnit cu medicul nutriţionist şi a zis:
«hai să creştem Fierul. (...)». Dimineaţa la prima oră mănânc o omletă cu seminţe de chia – fără prea mult ulei. Pe la 10 -11 mâncăm 10-15 migdale sau nuci. La 12, mânânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. (...). Sunt multe mese, e totul foarte sănătos. Mâncam prost – nu ştiu, îmi luam un sandviş de la un peco, nu e deloc sănătos. (...). Sunt convinsă că voi reuşi, pentru că aici, la clinică", a mărtursit Monica Anghel în cadrul emisiunii prezentată de Adela Popescu şi Speak.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului