Vedete din Romania

#dezvaluiri mario fersh #mario fresh

Mario Fresh, dezvaluiri incredibile: „La opt ani era sa mor! M-au dus la spital, nu mai aveam sange deloc”

Fara doar si poate, Mario Fresh este unul dintre cei mai talentati artisti din generatia lui, iar piesele pe care le-a lansat de-a lungul timpului au reusit sa cucereasca atat internetul, cat si topurile de la radio.

 

Invitat recent in podcastul lui Damian Draghici, Mario Fresh a vorbit despre viata lui, afirmand ca pe vremea cand era doar un copil a fost la un pas de moarte, dupa ce a avut un accident cu bicicleta.

„La 8 ani era sa mor. Mi s-a blocat ghidonul, am intrat cu bicicleta intr-o vitrina de doi metri, m-am taiat tot. M-au dus la spital, nu mai aveam sange deloc, de-abia ma mai tineau parintii. Si am intrat in vitrina aia fix in fata tatalui, care asambla un chiosc propriu. S-a ridicat un pic, ca-l durea spatele, m-a vazut cum am intrat in vitrina aia uriasa. Mi-am spart tot in mine. A albit instant! Atunci a albit, avea 34-35 de ani. M-au cusut in ziua respectiva, am stat acolo doua nopti, apoi m-au trimis acasa. Cea mai mare frica a mea era de moarte. Dar acum nu mai am. Am mai avut momente de anxietate, ma mai ia cate un gand prost, dar am ajuns sa ma joc cu ele. Mi se strange inima cand vad serpi sau rechini. Am o frica teribila si cand vad filmulete pe Instagram. Pe la 4 sau 5 ani, eram la tara, ma jucam cu niste masinute pe pres. Si erau doua galme, la un moment dat, am tras presul si erau doi serpi. Am tipat, serpii veneau spre mine, dar a venit bunicul cu o sapa, pe unul l-a omorat, celalalt a intrat in pamant, a scapat”, a spus Mario Fresh in podcastul lui Damian Draghici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare