Vedete din Romania

#marian almasan #george buhnici #scandal

Marina Almasan il apara pe George Buhnici: „Lumea vine la mare sa se bucure de frumos, nu de revarsari de slana”

Chiar daca multe voci l-au pus la zid pe George Buhnici pentru declaratiile pe care le-a facut zilele trecute, referitoare la cum ar trebui sa arate corpul unei femei, in viziunea lui, se pare ca exista si personalitati care sunt de acord cu fostul prezentator tv.

 

Spre exemplu, Marina Almasan a afirmat ca nici ea nu mai merge la mare, fix din motivele invocate de George Buhnici: nu are forme care sa fie expuse in public, iar cei care merg pe plaja nu trebuie sa vada, citam, „revarsari de slana”.

Iata mai jos ce a pus Marina Almasan:

„Nu am mai fost la mare de zece ani. Prefer sa ma bronzez pe terasa casei mele, unde nu ma vede nimeni. Nu mai am forme pe care sa le expun in public. Prin urmare, convinsa fiind ca trupul meu aduna destule hibe, m-am expus mereu cu zgarcenie in public, considerand, la fel ca si Buhnici, ca lumea vine la mare ca sa se bucure de frumos. Nu de revarsari de slana si de acumulari de celulita. Baile mele de soare se intamplau mai mereu pe la cate-o periferie de plaja, mai totdeauna in costum de baie intreg si invariabil la primele ore ale diminetii. Uram sa fie multa lume in jur, ca sa nu devin obiect de studiu. Mai mult decat atat, fiecare mers la mare era precedat de cate o cura de slabire draconica, asociata unui program intensiv de gimnastica acasa sau prin Parcul Floreasca, infasurata in celofan pe sub treningul cat mai gros”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare