Vedete din Romania

#george buhnici #connect-r

George Buhnici, pus la zid si de Connect-R: „O minte bolnava”

Atacat din toate partile pentru declaratiile socante pe care le-a facut, George Buhnici nu a fost pus la zid doar de catre femei, ci si de catre barbati.

 

Iar una dintre vocile care s-au auzit cel mai tare in aceste zile a fost cea a lui Connect-R, artist care a afirmat ca doar o minte bolnava ar putea face acele afirmatii.

“Jignirea nu poate sa apara decat intr-o minte egotica, o minte egotica care se identifica prea tare cu reflexia celui care detine mintea egotica, in oglinda. Cel care este indragostit de sinele lui fals care consta in trupul lui si in mintea lui. O minte cosmica, o minte neutra, nu poate sa contina astfel de idei precum jignirea. Incearca sa jignesti soarele, ia vezi, poti? Incearca sa intelegi ca tot ce exista peste „eu sunt”, vine dintr-o minte egotica, care din punctul meu de vedere este o minte bolnava sau o minte care nu este in adevar. Eu sunt frumos, eu sunt urat, eu sunt fara celulita, eu sunt fara vergeturi, ah, ”m-a jignit pe mine”. Esti mai mult decat trupul tau si decat mintea ta. De altfel, daca ai merge pe strada si cineva ar striga in spatele tau ”Bai prostule!” si te-ai intoarce, e evident ca tu ai o problema si ai uitat ca, de fapt, in viata nu este despre ce ti se intampla tie, ci despre cum raspunzi la ce ti se intampla tie. Renuntati la ego, acest fruct al mintii conditionate, si atunci poate sa vina si Buhnici, si mama lui Buhnici sa zica absolt ce vrea, pentru ca nu va fi despre ce zice Buhnici, ci despre cum te simti tu la ceea ce spune Buhnici. Daca tu esti ok cu tine, daca tu nu te identifici cu trupul tau si esti constient ca esti mai mult decat trupul tau, atunci jignirea nu poate sa apara, pentru ca e clar ca ai iesit din identitatea ta falsa, din mintea ta egotica. Fiti aici si acum”, a spus Connect-R.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare