Vedete din Romania

#george buhnici #oana roman

Oana Roman, atac dur la sotia lui George Buhnici: „Om rau, primitiv si ticalos”

Declaratiile lui George Buhnici de la Neversea s-au viralizat rapid in mediul online, iar femeile, in special, dar nu numai ele l-au pus la zid pe fostul prezentator TV.

 

Dupa ce a spus ca reprezentantele sexului frumos ar trebui sa mearga la sala inainte de a se duce pe plaja si ca ar fi bine sa nu aiba vergeturi si celulita, George Buhnici a mai dat de inteles si ca el este atras de corpul minorelor.

Deranjata de afirmatiile barbatului, dar si de o postare pe care a facut sotia lui George Buhnici si prin care practic batjocorea o femeie supraponderala aflata pe plaja, Oana Roman a reactionat dur in mediul online.

„De ce ar vrea cineva sa faca asa ceva? De ce sa jignesti gratuit o fiinta umana pe care nu o cunosti si despre care nu stii nimic? De ce sa fii om rau, primitiv si ticalos? De ce? Cu ce te ajuta? De unde vine instinctul de a face rau? Ce poate zace intr-un om ca sa poata face asa ceva? Shame on you, doamna Buhnici. As intra in pamant de rusine si as disparea din spatiul public. As face acte de caritate si as merge la biserica sa ma rog pentru linistea sufletului. In mod normal tu nu ai loc intr-o societate civilizata. Nici tu, nici sotul tau. Mai voiam sa spun ceva, profesional vorbind. Cazul domnului Buhnici mi se pare cel mai elocvent caz de proasta gestionare a unei situatii de criza, pentru ca in Romania, din pacate, din punct de vedere PR, exista foarte putini oameni care stiu sa gestioneze o situatie de criza. Cei care stiu meseria asta, din pacate, sunt foarte putini”, a spus Oana Roman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare