Vedete din Romania

#mara banica #prieteni

Mara Banica trece prin momente delicate si isi pune la zid prietenii: "Ma simt singura si cam a nimanui"

 

Mara Banica si-a sarbatorit ziua de nastere pe 21 noiembrie, vedeta implinind 48 de ani. Insa, tot in aceasta zi a facut o marturisire mai putin fericita legata de starea sa psihica actuala.

Cu toate ca este casatorita si are doi copii, Mara Banica a facut publica starea sa emotionala intr-un mesaj postat pe retelele de socializare, recunoscand ca se simte singura. La un an de la pierderea tatalui sau, vedeta a dezvaluit ca evenimentul inca o afecteaza profund.

Cunoscuta pentru prezenta sa in emisiunea "Acces Direct" si pentru participarea la show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici" de pe Pro TV, Mara Banica si-a marcat ziua aniversara cu o fotografie emotionanta din copilarie, la varsta de 3 ani. Atragand atentia asupra dorului intens pe care il resimte fata de tatal sau, decedat in noiembrie 2022, vedeta a adaugat un strat de vulnerabilitate declaratiei sale prin recunoasterea nefericirii sale, in ciuda statutului sau familial aparent stabil.

„Ma simt singura si cam a nimanui, asa. Nu-mi ziceti chestii gen ii ai pe cei mici ca nu-s in depresie. Simt doar nevoia de iubire ca a tatei si pe care stiu ca n-am cum sa o mai gasesc pe lume.

Si acum, bilant. Bai copii, nu-s fericita. Aia e. Dar sunt bucuroasa ca sunt slaba! Aman multe lucruri pe care vreau sa le fac pentru mine si am zile in care ma simt ca la Targsor in varianta de 11 stele. Pe retetele de socializare, toate suntem frumoase cu Faceapp, bogate pe coltul canapelei si fericite cu-n Rolex fake. Ba, eu ma simt chiar uratica, dar pe 8 decembrie m-am programat la lifting, nici mega bogata nu sunt, dar traiesc mai bine decat multi, Rolex am din banii mei, dar as mai vrea unul”, a scris Mara Banica.

„Multi din lista, ipocriti, o sa-mi dati acum whatsapp-uri pentru ca ati fost ani de zile la petrecerile mele, dar daca nu mai fac chefuri, habar n-aveti cand e ziua mea, pentru ca asa sunteti, ipocriti. (…) De 7-8 ani, la 12 noaptea, imi scrie La multi ani Lizeta Haralambie. Inclusiv asta-seara a facut-o, asadar e numarul unu! A fost si motivul postarii mele. Mi-a cam indoit reflexele. Constanta este cheia spre un caracter drept si ea e un om constant. Drept nu stiu cat e, ca ne-am ciondanit noi intr-o vara, dar despre morti, numai de bine!”, a mai zis aceasta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare