Vedete din Romania

#anamaria prodan #partener

Anamaria Prodan iubeste, dar nu-si arata partenerul! De ce a luat aceasta decizie

Dupa despartirea de Laurentiu Reghecampf, Anamaria Prodan s-a afisat pentru o scurta perioada de timp alaturi de Flavius Nedelea, care i-a fost iubit. In rest, ea a vorbit despre alti barbati care ar fi in viata ei, insa nu i-a aratat deloc.

Intr-un interviu pe care l-a oferit pentru Antena Stars, Anamaria Prodan a amintit din nou despre un presupus iubit pe care l-ar avea, afirmand insa ca nu vrea sa-l arate.

„Nu mai afla nimeni. Cand au aflat, au venit fete antrenate in oras si mi-au stricat caruta. Acum nu mai afla nimeni. Eu, copiii mei, daca vom avea reality show si daca va fi totul ok, da, suntem foarte ok si deschisi, pentru ca noi suntem dintotdeauna pe micile ecrane. In schimb, viata mea privata, niciodata”, a spus Anamaria Prodan.

Fosta sotie a lui Laurentiu Reghecampf a vorbit si despre cum a fost anul 2023 pentru ea, dar si cum isi va aniversa ziua de nastere, care este pe 17 decembrie.

„Anul 2023 a fost un an bun din toate punctele de vedere. A venit cu mult mai multa liniste fata de anul trecut, cu proiecte fabuloase pentru viata mea, pentru copiii mei, si infloritoare din toate punctele de vedere. Anul acesta o sa-mi sarbatoresc ziua cu toata familia, cu toti prietenii, cum am facut-o intotdeauna. Inca nu stiu daca ramane Romania sau nu, asteptam”, a mai afirmat Anamria Prodan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare