Vedete din Romania

#catalin dobrescu #Oana Radu #despartire

Ce a facut Catalin Dobrescu imediat dupa ce Oana Radu a anuntat ca nu mai sunt impreuna

Catalin Dobrescu a luat o decizie radicala, dupa ce Oana Radu a facut public anuntul despartirii lor pe Instagram. Cei doi erau casatoriti din august 2020.

 

Zvonurile privind starea relatiei dintre artista si sotul sau circulau de ceva vreme, insa subiectul a fost evitat de cei doi pentru o perioada considerabila. Recent, Oana Radu a pus capat speculatiilor, confirmand oficial ca ea si Catalin Dobrescu au decis sa urmeze cai separate.

„Eu si Catalin nu mai suntem impreuna! Am hotarat sa o luam pe drumuri separate. Nu suntem in cea mai buna perioada din viata noastra si cu siguranta intelegeti de ce. Momentan nu ma simt pregatita sa vorbesc despre subiectul acesta. Cand lucrurile vor fi mai usoare, cu siguranta voi face un storytime pentru voi. Pana atunci, va rog doar sa ne respectati decizia si intimitatea! Va multumim!”, a spus Oana Radu in mediul online.

Dupa declaratia facuta de cantareata, Catalin Dobrescu a sters toate fotografiile in care aparea alaturi de sotia sa si a eliminat videoclipurile de pe contul sau de TikTok.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului