Vedete din Romania

#andrei boncea #jignire #loredana groza

Loredana Groza, dezvaluiri despre divortul de Andrei Boncea. “E usor sa jignesti”

Loredana Groza a vorbit pentru prima oara despre despartirea de Andrei Boncea in cadrul podcastului lui Mihai Morar. In varsta de 52 de ani, Loredana a ales sa rupa tacerea cu privire la divortul de producatorul Andrei Boncea, o relatie care a durat peste 20 de ani.

 

Cu o reputatie de a-si pastra viata personala departe de ochii publicului, subiectul divortului a fost intotdeauna un tabu pentru Loredana pana in prezent. In cadrul podcastului "Fain si simplu" al lui Mihai Morar, artista a facut primele dezvaluiri despre separarea de Andrei Boncea, personalitate cheie in viata si cariera sa. Cantareata si producatorul s-au casatorit in 1998, rezultand din aceasta uniune fiica lor, Elena, in prezent in varsta de 25 de ani.

Cu cativa ani in urma, au inceput sa apara primele zvonuri ca relatia lor ar putea fi in pericol, semnalizate de absenta verighetelor, insa Loredana a preferat intotdeauna sa evite discutiile deschise despre despartire.

La inceputul acestui an, tatal sau, Vasile Groza, a dezvaluit publicului faptul ca fiica sa trecuse printr-un divort, confirmand astfel speculatiile cu privire la finalul relatiei lor.

„La mine nu a ajuns stirea divortului, nu cred ca e atat de accesata. Eu stiu care e adevarul meu si, atunci cand stiu care e adevarul meu, orice spun altii care n-are legatura cu adevarul acesta nu imi pasa. E usor sa arunci cu noroi, e usor sa jignesti, e usor sa faci rau. Nu dau replica, de ce sa-mi consum energia? Lasa lumea sa vorbeasca!”, a spus Loredana.

„Nimic nu este pentru totdeauna! Multi mi-au zis ca sunt nebuna, ce o sa fac? Ce o sa zica lumea? Ca o sa-mi distrug cariera, chiar si cei apropiati mi-au zis.

Imi asum aceasta raspundere si cred ca daca toata lumea si-ar asuma raspunderea si n-ar da vina pe altii pentru esecul pe care il au uneori in viata, ar fi mult mai bine. Asta e problema in ziua de azi, lumea nu mai este responsabila. Daca e sa dau un sfat oamenilor, este sa fie responsabili pentru tot!”, a mai spus cantareata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare