Vedete din Romania

#florin risei #naomi #reactie

Florin Risei, prima reactie dupa ce Naomi, iubita lui, a sters pozele cu ei

Florin Ristei a avut prima reactie publica dupa ce au circulat zvonuri ca relatia sa cu Naomi Hedman a ajuns la final. Gestul neasteptat al iubitei sale, care a sters toate fotografiile de cuplu de pe retelele de socializare, a generat o serie de controverse in mediul online, iar acum fani si curiosi se intreaba daca cei doi s-au despartit.

Povestea de dragoste dintre Florin Ristei si Naomi Hedman a debutat acum peste patru ani, iar la inceputul anului 2021, cei doi s-au logodit in secret. Vedeta de la „Super Neatza” a fost intotdeauna discreta in ceea ce priveste viata sa personala, evitand expunerea excesiva a relatiei cu fosta concurenta de la „X Factor”.

Desi au existat anterior zvonuri despre o eventuala despartire, de data aceasta, gestul lui Naomi Hedman de a sterge toate fotografiile de cuplu de pe retelele de socializare a generat mai multe speculatii. Intrebat de jurnalistii de la Click! daca zvonurile sunt reale, Florin Ristei a abordat subiectul cu umor, evitand sa confirme sau sa infirme despartirea de logodnica sa.

„Asta poate va fi un mister. Nu stim, nu aveti de unde sa stiti si nici eu nu va voi spune! Poate le-a sters cu alt scop. Cine stie? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, a declarat artistul pentru sursa anterior mentionata. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului