Vedete din Romania

#patanie #Lili Sandu a ramas fara bani #lili sandu #weekend

Lili Sandu a ramas fara bani! Ce a patit vedeta in weekend: „S-a intamplat! E jale”

Ajunsa la aproape 44 de ani, varsta pe care o implineste la sfarsitul lunii mai, Lili Sandu a devenit anul trecut prezentatoare la „Vorbeste Lumea”, alaturi de Shurubel si Bogdan Ciudoiu.

 

In prima editie din luna aprilie, Lili Sandu a facut o dezvaluire inedita: in weekend a ramas fara bani, deoarece vremea din Capitala a fost una ploioasa, ea a stat in casa, astfel ca a facut multe cumparaturi online si a ramas fara bani.

„Nu mai am bani! S-a intamplat ca in weekend a plouat. Si cand ploua, ce se intampla? Imi fac un ceiut, imi iau laptop-ul, ma asez pe genunchi, bebe doarme de pranz si zic: «Doar ma uit». Dau pe site-urile mele unde am cardul. Vad reduceri si ba o pereche de blugi, ba o rochita, ba o pereche de sandale, un tricou... Care mai erau in garderoba. Si dupa aia nu stiu cum m-am miscat si din greseala le-am cumparat. Cand ploua, in weekend, e jale. Cheltui bani. Erau reduceri. Recunosc ca mai arunc, asa, cu banii si sunt lucruri pe care nu prea le folosesc, dar sa vezi ce-i iau lui Thomas, cand incep pentru Thomas... Dar eu nu ma simt aiurea”, a spus Lili Sandu in editia din 3 aprilie 2023 a emisiunii „Vorbeste Lumea”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare