Vedete din Romania

#doinita oancea #lora #declaratii

Lora a rabufnit dupa declaratiile Doinitei Oancea. "Mocirla pe care ea creat-o…"

 

Doinita Oancea a adus din nou in discutie recent scandalul care a avut loc acum multi ani, atunci cand fostul ei iubit, Ionut Ghenu, a inceput o relatie cu Lora.

Chiar daca scandalul s-a petrecut acum multi ani, Doinita Oancea a adus subiectul in atentie din nou si a facut mai multe declaratii care au deranjat-o pe Lora. Aceasta a determinat o reactie imediata din partea Lorei, care a transmis un mesaj pe internet, direct catre actrita.

„A ''tacut" cateva luni pe bani buni in fiecare seara la emisiune, in ''mocirla'' pe care ea a creat-o! Fereasca!”, a fost mesajul transmis de Lora.

Doinita Oancea a vorbit recent despre scandalul care a facut inconjurul presei acum multi ani, cand ea si Lora au fost protagoniste, alaturi de fostul iubit al actritei, Ionut Ghenu, care in prezent este partenerul de viata al cantaretei. Actrita a explicat ca a ales sa taca pentru ca prefera discretia.

„Am ales sa tac nu pentru ca m-ar fi interesat cum apar la televizor. Nu-mi doream sa stau intr-o mocirla care nu era pentru mine. Eu sunt mai discreta, sunt plina de viata, dar calma cand tac. Ma refer la singurul mare scandal pe care l-am avut public. Oamenii vor intelege. Personal sunt bine si nu am nimic de declarat. Cand voi avea ceva de spus o sa va anunt.

Tot timpul de cand ma stiu am vorbit despre relatia respectiva abia dupa ce era o relatie super-consolidata, in care eu credeam foarte tare. Dar da, pot spune ca lucrurile sunt bune in ceea ce priveste viata mea”, a spus actrita, conform Fanatik.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare